Javne poruke

Naslov: Ajde

Poštovana,
27.11.2017. vaše stanje je:
1. starim, napunila sam 18, zamisli
2. inače sam oke, ali sam previše živčana, možda bi trebala početi pušiti
3. čekam da me zovu za završni ispit u autoškoli, ako panem, pojest ću se
4.tudiš se ka zadnja budala da uspiješ napravit nešto od škole, ali nije ti nikad išlo kako želiš pa čemu se onda čuditi
5. jedino što ti daje snagu je čudo od čovjeka s kojim si već dvije godine
6. Bog te voli

eto, želim si reći,..draga moja,..ja se stvarno nadam da si jednom u životu bila uporna i upisala fakultet koji si silno htjela, nadam se da ti polako ide i da se snalaziš u novom gradu..Nisi se do sad ni s kim svađala, trebalo bi tako i sada biti..trebala ti se i sestra već udat, nadam se da si to prigodno proslavila,..možda ti se i brat oženio... Znam da ti tvoja mnogočlana obitelj puno puno znači i da ih sve voliš, nadam se da su svi na broju, ili da nas je čak još više..a tvoj dragi, ja se nadam da te još trpi, i da mu se nije dogodilo još groznih stvari u životu, ne znam jel i sada takvo stanje da u tvom životu ne postoji osoba koja ti daje toliko energije, koja te usrećuje i čini svaki dan lakšim i kvalitetnijim, osoba koja te cijeni više od ikog, osoba za koju tvoja baka kaže da je dobar ko da ga je ona rodila, osoba koja te svojim pogledom tjera da shvatiš da je život ipak lijep, osoba čije ruke ti pružaju budućnost, osoba koja će uvijek biti tu da te podrži i osoba koja te istinski voli, al baš voli. I sama znaš koliko ne želiš da ga ikad izgubiš, a ako se to i dogodi, ma bravo, vidi šta si si napravila.
Evo što on kaže o tebi na današnji dan:"Ti si najbolja i najfinija i najslada osoba na svijetu?"

E, al ako si ti ipak pošla drugim putem, ako nisi upisala faks, ako kojim slučajem imaš i dijete, ako moraš radit ko čistačica wc-a. Maa braaaavo tiii ipak se nisi ubila! (ovo je bila samo utjeha)

Što reći, drži se... ustraj..ne sekiraj se..
s ljubavlju tvoja: Mlađa Ti <3

Napisano: 2017-11-27
Za: 2018-11-27

Ocjena: 0.0/5 (0 glasova)


« Natrag | Nasumična poruka »