Javne poruke

Naslov: Nadamo se promenama

Drage Jelena i Majo,
Prosle godine ste sedele u Jeleninoj sobi i mastale ste o buducnosti. Jelena je bila potpuno nezaddovoljna izgledom, kosa joj je bila ostecena i tanka, zalila se na kilazu i punije noge. Nije imala srece u ljubavi. Mastala je da ce naci decka koji ce biti uz nju, jak i pravi muskarac. Bila je sa Krnetom, jedinim idealnim muskarcem, ali se lose zavrsilooo. Njena zelja je da bude zgodnija, da ima veeliko samopouzdanje i da ima decka pored sebe i jedinu osobu koju moze da trpi u krevetu.
Maja, Maja zvanicno krece u teretanu od sutra, ima preveliki stomak i salo. Celulit da ne pricamo. Nezadovoljna je sadasnjim statusom veze. Drzi Nebojsu na tihoj vatri samo jer misli da nece nikad imati nekog kao on. Samo jer misli da nece moci da se zaljubi u nekog ponovo. Mrzi sto mora da sprema i sredjuje sve po kuci. I posvadjala se sa tatom.
Trenutna sitacija je da je 3 ujutru, Jelena mi ne da da idem kuci :D i jako lose spavam zbog toga....
Sve u svemu, zelimo da sleece godine u ovo vreme izgledamo vrh, poootpuno zadovoljne svojim izgledom i srecne, zadovoljne zivotom. I najbitnije da budemo sa nasim pravim muskarcima. :)
Zelimo bolje sutra :)

Napisano: 2018-02-18
Za: 2019-02-18

Ocjena: 0.0/5 (0 glasova)


« Natrag | Nasumična poruka »